Some Times for Lacuna Coil at Ozzfest

Lacuna Coil will be playing at the following times during the first leg of the Ozzfest Tour:

July 10 Hartford, [email protected] Music Theatre – 12:30 PM 12:50 PM – 20 minutes
July 12 Mansfield, [email protected] Center – 1:30 PM 1:50 PM – 20 minutes
July 14 Wantagh, [email protected] Hilfiger at Jones Beach Amphitheatre – 2:00 PM 2:20 PM – 20 minutes
July 16 Holmdel, [email protected] Bank Arts Center – 9:30 AM 9:50 AM – 20 minutes
July 20 Columbus, [email protected] Amphitheatre – 10:20 AM 10:40 AM – 20 minutes
July 22 Antioch, [email protected] Amphitheatre – 10:45 AM 11:05 AM – 20 minutes
July 24 Englewood, [email protected] Coors Amphitheatre – 11:10 AM 11:30 AM – 20 minutes

More times will be added as they become available. Check out our Tours section here for an updated list of dates and times..